Szoftverfejlesztés

A cég tulajdonosa, vezetője – Gazsó Zoltán – 1986-ban kezdte meg a személyi számítógépek kezelésének, programozásának oktatását a BME MTI-ben. Az eltelt több, mint harminc év alatt egyénileg, és cégeivel is számos szoftver fejlesztett, köztük teljes vállalatirányítási, kereskedelmi, ügyviteli rendszereket.

Ezen rendszerek mellett megtalálhatóak a portfólióban az egyedi eszközvezérlő, mérésadatgyűjtő szoftverek, a PDA-kon illetve mobiltelefonokon futó applikációk éppúgy, mint a webes fejlesztések: az egyedi site-októl kezdve, a rendszerekbe integrált webes megoldásokon át a teljes biztosítási portálig.

Az ipar területén a habszivacs elemek gyártásától kezdve a betonacél elemek gyártásáig terjed a tapasztalat, melyek eredménye a célterületeket támogató komplett ERP rendszerek kifejlesztése. De emellett gyógyszeripari, kísérleti, kereskedelmi rendszereket, egyedi dokumentumkezelő megoldásokat is fejlesztett a Regatta Project Kft.

Saját keretrendszere a REG-Doc rendszer magja, melynek NT szintű jogosultságkezelő, MS SQL adatkezelő komponensei képezik az új fejlesztések alapjait. Maga a REG-Doc rendszer teljes körűen támogatja a szervezetek, cégek iratkezelési – iktatás, dokumentumkezelés, tudásbázis, minőségbiztosítás, publikálás – feladatait.

Új rendszereink egyedi komponenseit REG-Doc rendszerünkbe integráljuk, így biztosítva, hogy a teljes ügyviteli, gyártási folyamat alatt elérhetőek legyenek a szükséges dokumentumok.

A Regatta Project Kft. célja, hogy költséghatékony megoldásokat keresve, rövid határidőn belül, a megrendelői igények maximális szem előtt tartásával lássa el feladatait, s partnereivel hosszú távú együttműködést alakítson ki.

Keressen bennünket bizalommal, hogy válaszolhassunk kérdéseire és megoldást nyújthassunk feladataira!

Lásd még egyedi szoftvereinket:     Egyedi szoftverfejlesztés

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk kérdéseit.

Regatta Project Kft.

+36 1 370-3142
regatta@regatta.hu
www.regatta.hu
2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.

 

Legutóbbi bejegyzések