A Regatta Project Kft.

A Regatta Project Kft. elődje, a Regatta Szoftver Tanácsadói és Fejlesztői Iroda azzal a céllal alakult meg 1998-ban, hogy mint szakértői iroda, támogassa partnereinek számítástechnikai döntéshozói tevékenységét, illetve speciális egyedi fejlesztésekkel – hardver és szoftver területen egyaránt – segítse megrendelőinek munkáját.

A növekvő feladatok okán, és a tevékenységi profilok szétválasztásának céljából 2008-ban megalakult a Regatta Project Kft.

Mindkét cég vezetője Gazsó Zoltán, aki 1986 óta foglalkozik szoftverrendszerek fejlesztésével.  Fő profilja az egyedi vállalat és termelésirányítási, valamint ügyviteli rendszerek tervezése, fejlesztése. A Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézetében 1986-ban elsőként kezdte meg a PC-k kezelésének és programozásának oktatását. Szakiránya a fejlesztőeszközök, és az adatbázis-kezelő rendszerek oktatása, alkalmazása. Több jegyzete és számítástechnikai szakkönyve jelent meg.

A cég munkatársai sokéves tapasztalattal, felsőfokú végzettséggel rendelkező fejlesztők, oktatók. Rendszereink fejlesztését a legkorszerűbb eszközök alkalmazásával végezzük.

A Regatta Project Kft. célja, hogy költséghatékony megoldásokat keresve, rövid határidőn belül, a megrendelői igények maximális szem előtt tartásával lássa el feladatait, s partnereivel hosszú távú együttműködést alakítson ki.

Regatta Project Kft.

+36 1 370-3142
regatta@regatta.hu
www.regatta.hu
2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.

 

Legutóbbi bejegyzések