REG-Ekaer

A program a külső adatforrás alapján a NAV EKÁER rendszerébe küld XML formában bejelentéseket, illetve fogadja, kiértékeli azokat, és visszaírja az eredményeket (státusz, EKÁER szám) a forrás adatbázisba.

Beszállítások

A külső (másik rendszerben tárolt) beszállítási tételek felsorolása jelenik meg. Innen kiválasztható az EKÁER rendszerbe beküldendő sor.

Az XML beküldésének vannak formai validációs követelményei, ezeket a program ellenőrzi, és amennyiben képes rá, azonnal automatikusan javítja (például telefonszám), amennyiben a javítás nem algoritmizálható, az „Ellenőrzés” gombra kattintva figyelmeztet a formailag hibás adatokra.

Beküldés után az EKÁER rendszer küld egy válasz üzenetet, amiben értesíti a küldőt a küldés sikerességéről, módosítja a bejelentés státuszát, illetve sikeres beküldés esetén visszaküldi az EKÁER számot.

A „Véglegesítés” gombra kattintással a bejelentés véglegesíthető. Véletlen kattintás megakadályozásaképpen a program visszakérdez.

A program minden legenerált bejelentést eltárol, függetlenül annak eredményétől, így bármikor nyomonkövethető, hogy milyen adatok lettek kiküldve. A küldött és fogadott XML fájlok is megtekinthetők.

A kiszállítások ugyanúgy működnek mint a beszállítások.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk kérdéseit.

 

Regatta Project Kft.

+36 1 370-3142
regatta@regatta.hu
www.regatta.hu
2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.

 

Legutóbbi bejegyzések