REG-Fmr feladatmenedzsment – timesheet – rendszer

A REG-FMR szoftver olyan feladatmenedzsment, timesheet rendszer, melynek segítségével nyomon követhetők, az egy-egy projekt kapcsán elvégzett feladatok, munkák.

A felhasználók a timesheet modulba rögzíthetik az egy feladattal eltöltött idejüket, melyet a vezetők jóváhagyhatnak, illetve megadhatják az általuk elfogadott – a eladatra reálisnak tartott – időt. Ezzel a megoldással ki tudjuk mutatni a dolgozói teljesítményt, egyrészt százalékosan a ráfordított és elfogadott idő arányában, illetve forintban, a feladathoz (projekthez) rendelt óradíj alapján.

Az óradíj kezelés lehetővé teszi a partner felé történő elszámolást: a szoftver elkészíti az adott időszakra, az elvégzett feladatok összesítőjét és kiszámolja annak forint értékét. Ez küldhető jóváhagyásra a partner felé, mint teljesítés igazolás.

Lehetőség nyílik arra is, hogy a vezető meghatározza a partner fel elszámolandó/elszámolható idő mértékét, így már három időegység ál a rendelkezésre a statisztikák és teljesítménykimutatások elkészítéséhez, illetve a megtérülés elemzéséhez:

  • dolgozó által ráfordított idő,
  • vezető által elfogadott idő,
  • elszámolható idő.

Ez a megoldás széles körű lekérdezési, elemzési lehetőségeket biztosít a menedzsment számára.

Szoftverünk REG-Doc rendszerünkre épül, így a projektekkel kapcsolatos valamennyi dokumentum – jogosultságokkal szabályozottan – azonnal elérhető a munkatársak számára, így növelve a munkavégzés hatékonyságát.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk kérdéseit.

Regatta Project Kft.

+36 1 370-3142
regatta@regatta.hu
www.regatta.hu
2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.

 

Legutóbbi bejegyzések